Het wachtwoord van uw Nfinity-ID kan in slechts een paar stappen worden gewijzigd:

1. Ga naar de webportaal van Office 365 (link)
  2. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in en selecteer Aanmelden.
  3. Selecteer instellingenStappen voor het wijzigen van tags > wachtwoord wijzigen.
  4. Volg de aanwijzingen op de pagina Wachtwoord wijzigen.

Handig om te weten

• Sommige gebruikers kunnen door een ander beveiligingsbeleid het wachtwoord niet middels de bovenstaande oplossing wijzigen. Indien dit het geval is kunt u contact opnemen via support@nfinifty-nnnetworks.nl.
  • Als u ook verbinding maakt met uw account vanaf een telefoon of tablet, moet u het wachtwoord ook in de instellingen op dat apparaat bijwerken. Zo moet u ook het wachtwoord in de instellingen van andere bureaublad-e-mailprogramma's bijwerken, die u gebruikt, zoals Apple Mail, Mozilla Thunderbird, Microsoft Outlook of Mail.
  • Zo maakt u een sterk wachtwoord:
    • Gebruik minimaal acht tekens (uw account meer of minder tekens nodig hebben).
    • Gebruik een combinatie van hoofdletters en kleine letters.
    • Gebruik cijfers en letters.
    • Gebruik leestekens en andere niet-alfanumerieke tekens.
  • Voor de meeste e-mailaccounts is een minimum aantal tekens of een minimale complexiteit vereist voor wachtwoorden. Deze vereisten worden ingesteld door de beheerder. Raadpleeg de helpdesk voor informatie over de wachtwoordvereisten voor uw account.