Om je aan te kunnen melden in de Microsoft 365-omgeving, is het noodzakelijk om een geregistreerd gastaccount te hebben. Uitnodigingen hiervoor ontvang je wanneer je lid bent gemaakt van een team in Microsoft Teams of bent toegevoegd door een beheerder.

Aanmelden

Wanneer je wil aanmelden bij de Microsoft 365-omgeving zal je worden gevraagd om een gebruikersnaam en wachtwoord op te geven. Let er bij het aanmelden op dat het aanmeldscherm het logo van de organisatie waar je je wilt aanmelden bevat.

Authenticatie

Wanneer je gebruik maakt van een gastaccount, moet je een extra authenticatiemethode opgeven. Maak hiervoor bij voorkeur gebruik van de Microsoft Authenticator app. Meer informatie hierover kan je vinden op de supportpagina van Microsoft.